Agenda Day 1

    Day

  • DAY 1
  • Welcoming Speech
  • Panel Discussions
  • One on One Sessions
  • Debate Sessions
  • Networking Activities
  • Keynote Speakers

    DAY 1

  • Opening Ceremony

    09:30 - 09:40 | Welcoming Speech | 10 mins

  • The future of TV and video advertising.

    09:40 - 10:10 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: Top Executives from Brands, TV Networks, Adtech, Ad Agencies

  • One on one session

    10:10 - 10:30 | One on One Sessions | 20 mins

  • Best engagement with video: TV vs. social media vs. branded content.

    10:30 - 11:00 | Panel Discussion | 30 mins

    Top Executives from Brands, Social Media, Branded Content

  • One on one session

    11:00 - 11:20 | One on One Sessions

  • Coffee Break & Networking

    11:20 - 11:40 | Networking Activity

  • Threats or opportunity: programmatic buying for brands and publishers.

    11:40 - 12:10 | One on One Sessions | 30 mins

    Speakers: (2×2 partakers): Top Executives from Brands, TV Networks and Adtech

  • One on one session

    12:10 - 12:30 | One on One Sessions | 20 mins

  • Impact of analytics & big data.

    12:30 - 13:00 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: Top executives from Brands, Adtech, Media Measurement

     

  • One on one session

    13:00 - 13:20 | One on One Sessions | 20 mins

  • One on one session

    13:20 - 13:40 | One on One Sessions | 20 mins

  • Lunch & Networking

    13:40 - 15:00 | Networking Activity | 60 mins

  • New ways to estimate ROI in online video advertising.

    15:00 - 15:30 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: Top executives from Brands, Media Planning and Adtech

     

  • Yes or Not: Will programmatic kill creativity?

    15:50 - 16:20 | Debate Sessions | 30 mins

    Speakers: (2×2 partakers) Creative Directors vs. Adtechs

     

  • Coffee Break & Networking

    16:00 - 16:20 | Networking Activity | 20 mins

  • Best strategies for media groups to lead the video advertising wave. Addressable and targeted advertising.

    16:20 - 16:50 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: Top Executives from Brands, Pay TV operators, TV Networks, TV Tech, Adtech

     

  • Keynote Speaker

    16:50 - 17:20 | Keynote Speakers | 30 mins

  • Cocktail

    17:30 - 18:30 | Networking Activity | 60 mins

  • Dinner

    19:30 - 21:00 | Networking Activity

    (By invitation only)