Agenda Día 15 de Mayo

    Day

  • DAY 1
  • Welcoming Speech
  • Panel Discussions
  • One on One Sessions
  • Debate Sessions
  • Networking Activities
  • Keynote Speakers

    DAY 1

  • Ceremonia de apertura

    09:30 - 09:40 | Welcoming Speech | 10 mins

  • El futuro de la publicidad en TV y video.

    09:40 - 10:10 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: Top Executives from Brands, TV Networks, Adtech, Ad Agencies

  • One on one session

    10:10 - 10:30 | One on One Sessions | 20 mins

  • Cuál es la mejor forma de conectar la marca: TV vs. social media vs. branded content.

    10:30 - 11:00 | Panel Discussion | 30 mins

    Panelistas: Top Executives from Brands, Social Media, Branded Content

  • One on one session

    11:00 - 11:20 | One on One Sessions | 20 mins

  • Coffee Break & Networking

    11:20 - 11:40 | Networking Activity | 20 mins

  • Amenaza u oportunidad: la compra programática para marcas y medios.

    11:40 - 12:10 | One on One Sessions | 30 mins

    Speakers: (2×2 partakers): Top Executives from Brands, TV Networks and Adtech

  • El impacto de los analytics y big data.

    12:30 - 13:00 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: Top executives from Brands, Adtech, Media Measurement

     

  • One on one session

    13:20 - 13:40 | One on One Sessions | 20 mins

  • Lunch & Networking

    13:40 - 15:00 | Networking Activity | 60 mins

  • Nuevas formas de estimar el ROI en publicidad de video online.

    15:00 - 15:30 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: Top executives from Brands, Media Planning and Adtech

     

  • Sí o No: La publicidad programática va a matar la creatividad?

    15:30 - 16:00 | Debate Sessions | 30 mins

    Speakers: (2×2 partakers) Creative Directors vs. Adtechs

     

  • Coffee Break & Networking

    16:00 - 16:20 | Networking Activity | 20 mins

  • Estrategias para liderar la nueva ola de publicidad en video: Addressable y targeted advertising.

    16:20 - 16:50 | Panel Discussion | 30 mins

    Speakers: Top Executives from Brands, Pay TV operators, TV Networks, TV Tech, Adtech

     

  • Keynote Speaker

    16:50 | Keynote Speakers | 40 mins

  • Cocktail

    17:30 - 18:30 | Networking Activity | 60 mins

  • Dinner

    19:30 | Networking Activity | 60 mins

    Solo por invitación previa al evento